ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

De stora frågornas tid

6 september 2018

– Valanalys med branschperspektiv på Business Arena Stockholm –

Hur kommer den nya regeringen se på bostadsfrågan?
Lyssna till statsvetaren Jenny Madestam, tidigare bostadsminister Stefan Attefall, Stockholms stads stadsdirektör Ingela Lindh, Rikshems vd Sophia Mattsson-Linnala och Svefas vd Mikael Lundström.
Moderator är Anna Bellman.

Tio dagar efter Sveriges riksdagsval inleds Business Arena Stockholm på Stockholm Waterfront Congress Centre. Den kommande mandatperiodens blad är fortfarande oskrivna, bostadsbehovet är fortsatt skriande och bakom oss ligger ett år av svajningar och varningar om en mättad nyproduktionsmarknad. Nog är det läge för en summering – för vad händer nu?

I seminariespår 3 med tema bostad, diskuterar vi bostadspolitikens utmaningar och framtid. Vi inleder med valanalys av statsvetaren Jenny Madestam och följer upp med en branschpanel.

Mer ur seminariespår 3:

Överutbud = hyresrättens revansch?

Start klockan 14.30. Välkommen till en spännande diskussion! På scen ser vi Linda Lövgren (bilden), bostadsanalytiker, WSP, Stefan Ränk, koncernchef, Einar Mattsson AB och Marie Linder, förbundsordförande, Hyresgästföreningen.

 

Markfrågan

Start klockan 16.00. Vi lyssnar till Fredrik Brunes, doktor i bygg- och fastighetsekonomi vid KTH som ger oss en klargörande bild av kommunernas planmonopol och markpriserna. Seminariet följs av en uppföljande branschpanel.

 

Säkra din plats till Business Arena Stockholm här >>

Ta del av hela programmet för Business Arena Stockholm här (uppdaterat 5/9) >>

Vilka kommer? Ta del av deltagarförteckningen där (uppdaterad 5/9) >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015