ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

De globala utmaningarna ökar – finns det något ljus i detta mörker?

14 augusti 2019

De globala utmaningarna fortsätter öka och uppmaningen att ”ta ansvar” studsar mellan de politiska lägren. Trots detta tycks handlingskraften lysa med sin frånvaro. Bristsituationer för mat och vatten skapas på många håll och i spåren följer konflikt och flykt. Situationen är akut, men hur går vi från ord till handling? Samtidigt har språket i det geopolitiska spelet hårdnat och EU:s klimat- och migrationspolitik ifrågasätts öppet.

På Business Arena Stockholm tolkar Jan Eliasson, f.d. vice generalsekreterare i FN, tonläget i världen. Finns det trots allt lite ljus i mörkret?

Se programmet i sin helhet >>
Säkra din plats till Business Arena Stockholm här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015