ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Danska Licitationen besökte Business Arena Malmö

4 april 2014

”I Malmø er der en mærkbar tro på fremtiden og en ung befolkning. For politikere og erhvervslivet gælder det at udnytte denne kraft. Uden at jeg vil udråbe mig selv som ekspert på Malmø, så tror jeg derudover, at den sociale og økonomiske integration er et af de vigtigste spørgsmål for byen. Byens politiske ledelse og byplanlæggerne arbejder med disse spørgsmål, så det bliver spændende at følge udviklingen over de kommende år”

Daniel Bergstrand, chefredaktör Fastighetsnytt och med i programgruppen som utvecklar Business Arena-programmen, uttalar sig i Licitationen, som igår besökte Business Arena Malmö. Läs hela artikeln här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015