ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Dansk besökare gillar kombinationen av ekonomi och samhälle

11 april 2017

Till Business Arena Malmö kommer en besökare från andra sidan Öresund. Vi bad arkitekten Christina Prip på danska JJW Arkitekter berätta om sin syn på Business Arena Malmö.

Du har varit på Business Arena Malmö två gånger. Är du nöjd med dina besök?
Hos JJW arkitekter är vi i full gång med att etablera oss i Sverige. Varje gång jag har varit med på Business Arena Malmö har jag fått god insikt i vad som händer på andra sidan Öresund. Det kan röra sig om hållbarhetsfrågor, det framtida behovet av bostäder i Skåne eller Malmö stads arkitekturpolitik. Dessutom är Business Arena ett bra ställe för att träffa människor och etablera nya samarbetsrelationer. Exempelvis mötte vi vår svenska samarbetspartner första gången jag var på Business Arena – och faktum är att jag även lärde mig lite om den danska marknaden på Business Arena Malmö!

När det gäller ämnen i seminarier och fördjupningar, vad är det som intresserar dig mest?
Det imponerande med Business Arena är kombinationen av de näringslivsorienterade ämnen och de samhällsorienterade som tas upp. Business Arena är den svenska fastighetsbranschens mötesplats och modet att ta upp ämnen som integration, konst i stadsrummet och digitalisering sida vid sida med ekonomiska fördjupningar om räntenivåer är intressant. Hållbarhet är ett helhetsövergripande ämne som inkluderar ekonomi, miljö och det sociala – och ämnet skildras på ett bra sätt med de tre olika fördjupningarna som kommer i Malmö.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015