ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Cirkeln sluts!

5 april 2013

När jag och min bror träffade tre glada, förhoppningsfulla men lite vilsna själar så föll den sista pusselbiten på plats. Det var för drygt 13 år sedan – resten är historia. Samtidigt har vi precis börjat – cirkeln sluts och de tre kommer att uppmärksammas när jag håller mitt välkomstanförande kl. 09.00 på Business Arena Göteborg nästa vecka.

Välkommen att ta del av min inledning och vilka de tre är och varför de uppmärksammas och hur cirkeln sluts. Men framförallt kan du ta del av hela det stora programutbud och den samlade erfarenheten som finns på scenen med allt från fastighetsägare, politiker, samhällsbyggare, investerare och många många fler talare som alla representerar och verkar för en bättre utveckling av Göteborg och hela västra götalandsregionen. Passa samtidigt på att nyttja dagen och tillfället till att knyta nya och gamla affärskontakter då i stort alla viktiga aktörer med intressen i regionen samlas. I skrivande stunder är det ca 650 anmälda så missa inte detta tillfälle.

Välkommen!

Johan Zetterstedt, grundare av Business Arena och vd Fastighetsnytt

Ps Jag och min familj såg verkligen en säl utanför River Café på långfredagen och vad jag förstått de senaste dagarna genom flera Göteborgare hör detta verkligen inte till vanligheterna.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015