ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Caroline Sundewall modererar på Business Arena Malmö

16 december 2013

Caroline Sundewall har lång erfarenhet av styrelsearbete, verksamhetsutveckling och rådgivning, med ett verksamhetsområde som har koppling till ett flertal branscher, exempelvis fastighetsbranschen. Nyligen valdes hon till styrelseledamot för det svenska fastighetsbolaget Hemfosa, något som uppmärksammades i bland annat Fastighetsnytt.

Caroline Sundewall är även en van moderator och talare och anlitas ofta för att tala om ägarfrågor, kommunikations- och informationsfrågor och fastigheter. I april har vi glädjen att välkomna henne till Business Arena i Malmö, där hon kommer att moderera såväl det gemensamma inledningspasset som seminariet om finans och fastigheter, ”Fastighetsmarknaden i Malmöregionen – stabil i en svårtolkad omvärld?”.

 

Caroline Sundewall

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015