ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Byggbranschens föråldrade jargong

19 juni 2014

I byggbranschen finns på många ställen en föråldrad jargong och inställning. Det tar sig alla möjliga uttryck. Från att kvinnor har svårare att ta sig upp i organisationen till hur man talar med och om kvinnor. Där blir kvinnor nog fortfarande bortvalda på ett helt annat sätt än i arkitektbranschen

Emma Jonsteg, vd och grundare av Utopia Arkitekter, berättar i det senaste numret av Di Weekend (23-2014) om hur det är att arbeta som kvinna i arkitektbranschen. Under seminariet Hur jämställd är fastighetsbranschen? den 1 juli tar vi tillsammans med Fastigo diskussionen vidare och synar jämställdhet och mångfald i fastighetsbranschen. Seminariet startar 11.30. Platsen är Burmeister.

Måndagen den 30 juni och onsdagen den 2 juli kommer Emma Jonsteg själv till Business Arena Almedalen för att moderera programpunkterna Vad gör politiken för ökat bostadsbyggande – på riksnivå, regionalt och kommunalt? Följ länkarna för att läsa mer om innehåll och paneldeltagare.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015