ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arenas grundare om de kommande arrangemangen

3 mars 2014

April närmar sig och med det även årets arrangemang av Business Arena Malmö och Göteborg. Vi stämde av läget med Business Arenas grundare, Johan Zetterstedt.

–Vi ser fram emot att genomföra Business Arena i Göteborg och Malmö för tredje året i rad. Vi tycker att vi har lärt oss massor om regionerna under de två föregående åren! I Göteborg utvecklar vi dessutom förutsättningarna rent lokalmässigt genom att flytta till Svenska Mässan och vi är förväntansfulla inför de möjligheter det ger oss.

– Historiskt sett har de två städerna olika möjligheter och utmaningar, bland annat genom sina respektive geografiska placeringar, och det ska bli intressant att höra vad som framkommer under årets seminarier och fördjupningar. Givetvis kommer det även att handla om saker som sträcker sig utanför Malmö och Göteborg. Vi har dessutom, liksom tidigare år, en jättefin uppslutning både när det gäller talare och partnerföretag.

Läs mer om programmen och anmäl dig här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015