ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Umeå – 1 dag kvar

16 februari 2015

I morgon är det dags för Business Arena Umeå! Det blir en fullspäckad dag med över 600 personer på plats och program från morgon till sen eftermiddag. Däremellan finns otaliga möjligheter att mingla och nätverka.

I fredags skickade vi ut praktisk information med sådant som du kan behöva känna till – allt ifrån var du kan ladda telefonen till hur du orienterar dig i lokalerna. Missade du det? Läs det här >> 

Nyligen blev även det slutgiltiga programmet klart. Det kommer att delas ut på plats, men som vanligt kan du ta del av det digitalt redan nu. Det hittar du här >> 

Vi ses i morgon mellan 08.00-17.00! Ni som är anmälda till välkomstträffen träffar vi redan ikväll kl. 19.30. Vi vill ytterligare en gång poängtera att vi tyvärr inte har möjligheten att ta in fler utöver dem som redan är anmälda till kvällens arrangemang. Detta på grund av att lokalen inte rymmer fler.

Här på bloggen samt under hashtagen #businessarena på Twitter och Instagram kan du följa rapporteringarna från Umeå.

Varmt välkomna!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015