ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Talks – ett nytt koncept för angelägna möten

20 maj 2020

Nu presenterar Business Arena det nya möteskonceptet Business Arena Talks. I dessa omvälvande tider är det viktigt att kunna samlas, föra en initierad diskussion om viktiga ämnen och kommunicera sitt budskap till rätt målgrupp. Konceptet fungerar lika bra för digitala webbsändningar som för fysiska möten med specialinbjudna grupper. 

Den digitala varianten av Business Arena Talks innebär sändning via webben från en professionell TV-studio. En moderator leder samtalet om ett aktuellt ämne inom fastigheter och samhällsbyggnad tillsammans med kunniga och intressanta deltagare. Business Arena sätter ihop programmet, bjuder in talare och distribuerar det via Business Arenas kanaler. Det finns även möjlighet att sända ett inspelat samtal i efterhand.

Den fysiska varianten av Business Arena Talks är ett exklusivt möteskoncept för beslutsfattare som kombinerar kunskap och nätverkande i form av fysiska träffar i en mindre exklusiv grupp. Relevanta frågor av strategisk betydelse presenteras och diskuteras under informella former.

– Utifrån vår position som ledande mötesplats och kunskapsförmedlare på området för fastigheter och samhällsbyggnad tar vi nu ett nytt spännande steg med Business Arena Talks. Här kan man lyfta fram en aktuell och avgränsad frågeställning med ett kvalitativt innehåll. Antingen genom en studioproduktion som distribueras digitalt eller genom att mötas i grupp i en fysisk träff, säger Peter Lingmerth som är vd för Fastighetsnytt.

Den första studioproduktionen inom ramen för Business Arena Talks genomförs i början av juni och kommer sedan finnas tillgänglig på fastighetsnytt.se. Produktionen sker i samarbete med Huddinge kommun och Arena Huddinge.

– Trots den allvarliga situationen med pandemin och de ekonomiska utmaningar som uppstår i dess efterföljd måste vi tänka på framtiden. Med vår medverkan i Business Arena Talks vill vi tillsammans med näringslivet ta initiativet och visa på vägen framåt för Huddinge och hur kommunen agerar som möjliggörare. Det är ett spännande format som passar för den här diskussionen och vi ser det som en stor fördel att nå ut till Fastighetsnytts och Business Arenas nätverk, säger Pia Forsberg, näringslivschef, Huddinge kommun och Edward Howard, vd, Arena Huddinge.

För mer information om Business Arena Talks:

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev