ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Syd till Helsingborg 2022

4 oktober 2021

Business Arena Syd arrangeras 2022 i Helsingborg i samband med H22 City Expo. Business Arena är Nordens ledande mötesplats för aktörer i ledande befattning inom fastighets- och samhällsbyggnadssektorn. Business Arena arrangeras årligen i Stockholm, Helsingfors, Almedalen samt i tre regionstäder. Inför 2021 gjorde Business Arena en namnförändring för att tydliggöra att mötesplatsen är av regional karaktär och kan ambulera mellan olika städer i regionen. År 2022 flyttar Business Arena Syd till Helsingborg och H22 City Expo.

– Nästa år kommer Business Arena Syd för första gången att arrangeras i Helsingborg. Med namnbytet förra året ville vi markera att vår mötesplats har ett regionalt fokus, vilket gör det naturligt att besöka en ny stad och samverka med den internationella stadsmässan H22 City Expo. Många av våra ämnen vävs samman och vi ser att vi kan stärka varandra. Tillsammans samlar vi branschen för att skapa nya affärer och framtidens samhälle. Vi ser stora synergieffekter för våra övriga regionala event i Sverige samt vår nationella mötesplats Business Arena Stockholm, säger Peter Lingmerth, vd för Fastighetsnytt som arrangerar Business Arena.

– Det är glädjande att Business Arena Syd genomförs i Helsingborg nästa år. En mötesplats av det här slaget är dels mycket positiv för det lokala näringslivet på längre sikt, dels blir den en möjlighet att sätta Helsingborg ordentligt på kartan nationellt, säger Annette Melander Berg, näringslivsdirektör i Helsingborgs stad.

Under 35 dagar mellan 30 maj – 3 juli arrangerar Helsingborgs stad den internationella stadsmässan H22 City Expo och samlar då Sveriges och Europas ledande beslutsfattare, näringsliv och organisationer kring hållbar stadsutveckling.

– H22 City Expo samarbetar med många nationella och globala partners som funderar på hur vi ska kunna bygga våra städer smartare, mer hållbara och bättre. Att nu också välkomna Business Arena gör att vi har ett fantastiskt bra erbjudande till alla som jobbar med- eller är intresserade av smart och hållbar utveckling av städer och samhälle. H22 City Expo och Business Arena stärker varandra, säger Soraya Axelsson, Head of H22.

För mer information:

Peter Lingmerth, vd, Fastighetsnytt, +46 (0)70-844 02 77
Annette Melander Berg, näringslivsdirektör, Helsingborgs stad, +46 (0)72-227 17 14
Soraya Axelsson, Head of H22, +46 (0)73 231 50 92

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev