ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena breddar samarbetet med organisationen Hand in Hand – tillsammans med partners och kunder!

20 februari 2020

Genom att erbjuda partners och kunder möjlighet att vara med och stödja ett Byprojekt i Kenya ges nu en unik chans att tillsammans bekämpa fattigdom genom samhällsutveckling och entreprenörskap.

Projektet innebär att en hel by utanför Kenyas huvudstad Nairobi får hjälp att utveckla lokal ekonomi och samhällsbyggnad i 2,5 år. Byborna får möjlighet till bättre skolutbildning och matsäkerhet, ökad tillgång till hälsovård och bättre boende.

Initiativet syftar, förutom det uppenbara – att göra verklig skillnad i människors liv – till att ytterligare stärka banden mellan Business Arena, partners och kunder.

– Det känns otroligt givande att kunna erbjuda en gemenskap som bidrar till ett riktigt samhällsbygge! Vårt kollektiva engagemang ger utsatta människor möjlighet att skapa sig en bättre tillvaro och vi ser fram emot att tillsammans få följa de successiva framstegen i byn, säger Peter Lingmerth, vd på Fastighetsnytt.

Genom att skänka 2000 kronor till Hand in Hand blir ni en del av projektet och kommer därmed löpande ges information om hur arbetet fortskrider. Självklart kan ni kommunicera detta såväl internt som externt för att visa ert engagemang. Läs mer om byprojektet här

TILLSAMMANS BYGGER VI HÅLLBARA SAMHÄLLEN

Var med och bidra!

Bidra med 2000 kr>>

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev