ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Stockholm: Snart presenterar vi programmet

5 juni 2018

Mitt i förberedelserna inför Business Arena Almedalen vill vi passa på att påminna om vår största kongress: Business Arena Stockholm,
19-20 september på Stockholm Waterfront Congress Centre. Redan nästa vecka presenterar vi en första version av programmet med seminarier, fördjupningar, talare och information om aktiviteterna som pågår under dagarna.

De senaste sex åren har biljetterna till Business Arena Stockholm blivit slutsålda och anmälningsmöjligheterna stängda redan i augusti. Se därför till att säkra din plats i god tid – gärna innan semestern.

Programarbetet är en levande process!
Programmet kompletteras och uppdateras löpande, notera att nästa veckas presentation inte är slutversionen. Håll dig uppdaterad med senaste nytt på www.businessarena.nu

Anmäl dig till Business Arena Stockholm här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015