ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Stockholm flyttar till december 

1 juni 2020

Med anledning av läget kring covid-19 kommer Business Arena Stockholm att flyttas från september till 8-9 december 2020. Evenemanget kommer liksom tidigare år att arrangeras på Stockholm Waterfront Congress Centre.  

Med hänsyn tagen till covid-19 och för alla berördas säkerhet har vi tagit beslutet att december är en lämpligare tidpunkt för Business Arena Stockholm. Vi fortsätter löpande att följa de rekommendationer som utgår från myndigheter och regering. Formerna för evenemanget kommer att anpassas så att alla på plats kommer att kunna mötas på ett säkert och tilltalande sätt.

– Vi är glada att vi under rådande omständigheter har haft möjlighet att flytta ett stort evenemang som Business Arena Stockholm längre fram i tiden. Allting talar för att december är en bättre tidpunkt med tanke på covid-19 och vi kommer att arbeta hårt med olika typer av säkerhetsåtgärder. Självklart innebär flytten utmaningar för oss och våra partnerföretag, men man ska också komma ihåg att vi nu har ytterligare tid att utveckla innehåll, format och teknik på ett sätt som förhöjer upplevelsen för deltagarna. Min förhoppning är att vi kan lyfta hela Business Arena Stockholm till en ny nivå. Tillsammans flyttar vi oss framåt säger Peter Lingmerth som är vd på Fastighetsnytt/Business Arena.

Med ett genomförande i december kommer Business Arena Stockholm att kunna bjuda på samma högkvalitativa innehåll som vanligt i kombination med det nätverkande och de kommersiella möjligheter som bara en fysisk mötesplats kan ge. Vi hoppas därmed kunna leverera ett sedvanligt mervärde till deltagare och partners samtidigt som vi presenterar nya spännande former för seminarier, utställningsytor och möten.

Frågor och svar om flytten

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev