ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Stockholm: den första programversionen

6 juni 2018

Den 19-20 september är det dags! Business Arena Stockholm går traditionsenligt av stapeln vecka 38 även i år. Nu finns en första version av programmet att beskåda som nedladdningsbar pdf.

Den första programversionen innehåller information om alla 16 heldagsseminarier, ett urval av de fördjupningar som löper under dagarna och vad som pågår i pauserna. I år inleder vi dessutom hela kongressen med två parallella gemensamma inledningar, allt för att möta behovet från en växande publik.

Låt dig inspireras av intressanta ämnen och fördjupningar, vilka talare som står på scen och vilka moderatorer som leder samtalen.

Till programmet i pdf >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015