ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Stockholm 2014 är slutsålt!

11 september 2014

Besökare plan 4

Det går inte längre att anmäla sig till Business Arena Stockholm – evenemanget är nu slutsålt. Vi tackar för det stora intresset och hälsar alla anmälda varmt välkomna till Waterfront den 17-18 september.

Onsdagen den 17 september inleder vi Business Arena Stockholm 2014 på ett fullsatt Stockholm Waterfront. Under två heldagar samlas över 5 000 deltagare för att nätverka och lyssna till inspirerande branschaktörer från olika delar av världen.

Årets program bjuder på diskussioner inom ramarna för årets två huvudteman, valåret och infrastruktur. Andra ämnen som vi kommer att fördjupa oss i är hållbarhet, tillväxtregioner, bank, finans, bostadsmarknad och investeringar, såväl nationella som internationella.

Varmt välkomna!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015