ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena söker projektledare

1 september 2015
Kan du konversera internationella celebriteter, fånga upp trender inom stadsplanering, hålla massor av bollar i luften samtidigt och hela tiden ha järnkoll på alla detaljer?

Då kan du vara personen vi söker som projektledare för Business Arena. Tjänsten innebär att man arbetar med utveckling av seminarieprogram och allt vad det innebär i form av planering, research, talarkontakter och att verkställa genomförandet på plats. Du kommer att arbeta i ett team.

För att klara av arbetet måste du vara drivande, strukturerad och ha en god administrativ förmåga. Dessutom är det viktigt att du har social kompetens, kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du klarar av varierande arbetsmoment. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har gedigen arbetslivserfarenhet. Kunskaper om fastigheter och ekonomi är en fördel, men inget krav.

Fastighetsnytt är ett medieföretag med flera affärsområden som har funnits sedan 1994. Vi ger ut tidningen Fastighetsnytt och arrangerar seminarieevenemanget Business Arena som är den nordiska fastighetsbranschens ledande mötesplats. Vi är idag 21 anställda och sitter i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Ansökan
Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer kan du kontakta Cecilia Zetterstedt på 08-652 80 11, 070-090 02 26 eller cecilia.zetterstedt@fastighetsnytt.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015