ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Malmö – är regionen hetare än någonsin?

11 december 2017

Fastighetsmarknaden i Södra Sverige är het. Tillsammans med ett allt större fokus från omvärlden på Öresundsregionen blir båda regionerna kanske hetare än någonsin.  Allt detta gör att vi ser vi ett ökat intresse för medverkan på Business Arena Malmö 2018.

År 2018 utvecklar vi vår närvaro i lokalerna på Clarion Hotel & Congress Malmö Live och skapar därmed en ännu bättre mötesplats. Tillkommande lokaler innebär en helt ny utställningsdel samt förbättrade utrymmen för möten och nätverkande.

Öka din och företagets affärsnytta på plats – bli partner!

Genom att vara partner bygger du ditt varumärke starkare, ökar din synlighet och träffar branschens viktigaste beslutsfattare i södra Sverige. Sätt ned flaggan och se till att synas på plats!

Välkommen att kontakta Jonas Ekstrand för mer information:

 

Jonas Ekstrand 
jonas.ekstrand@fastighetsnytt.se
070-737 96 37

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015