ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Luleå: Nu presenterar vi hela programmet

25 april 2018

Den 29 maj befinner vi oss i Luleå för att genomföra den första arenan i satsningen Business Arena Satellit. Här står de lokala frågorna i fokus. Hur klarar norra Sverige och Luleå att nå den utvecklingstakt som matchar tillväxtbehoven? Hur ser hyres- och transaktionsmarknaden ut och vilka fastigheter efterfrågas? Vad gör Luleå-regionen till en spelare på den globala marknaden och hur ska Luleå tackla Trump?

Välkommen att ta del av programmet för Business Arena Luleå den 29 maj, som pdf (uppdaterat 28 maj), på vår hemsida eller i Business Arena-appen

Till programmet (uppdaterat 28 maj)>>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015