ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena lanseras i Oslo 2022

4 oktober 2021

Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, Business Arena fortsätter sin nordiska expansion och lanserar Business Arena Oslo den 5 maj 2022 på The Hub.

Sedan årsskiftet 2017 ägs Fastighetsnytt, som står bakom konceptet Business Arena, av mediekoncernen Bonnier. 2021 förvärvade Fastighetsnytt norska Estate Media, vilket har gett bolaget en stark nordisk position inom såväl journalistik som eventverksamhet. Det ligger i Fastighetsnytts strategi att expandera i Norden och förvärvet av Estate Media har skapat goda möjligheter att tillsammans utveckla eventverksamheten vidare.

– Både vi på Fastighetsnytt och vår verksamhet i Norge och Danmark har haft nordisk expansion som mål under en längre tid. Efter förvärvet av Estate Media i Norge och Danmark känns det naturligt att nu lansera Business Arena i Oslo. Vi ser med spänning fram emot att kunna erbjuda alla våra partners möjligheten till en nordisk närvaro och synlighet på våra arenor. Styrkan är samtidigt att vi nu även erbjuder internationella aktörer tillgången till hela den nordiska bygg- och fastighetsmarknaden via vår företagsgrupp och våra arenor, berättar Peter Lingmerth, vd Fastighetsnytt.

Business Arena arrangeras årligen i Stockholm, Väst, Syd och Norr samt under Almedalsveckan. Sedan 2020 finns konceptet även i Helsingfors. Nu tar Business Arena nästa kliv i den nordiska expansionen och lanserar det framgångsrika möteskonceptet Business Arena i Oslo.

– Vi ser fram emot att skapa en helt ny nordisk mötesplats i Oslo med Business Arena. Fastighetssektorn blir stadigt mer och mer nordisk, och det är naturligt att vi som konferensaktör följer samma trend. Vi vill med Business Arena skapa möjligheter till interaktion och erfarenhetsutbyte och underlätta för deltagarna att lära känna varandra och skapa nya affärer över landsgränserna, säger Stein Ove Ødegård, chef Estate Kunnskap.

När: 5 maj 2022
Var: The Hub, Oslo

För mer information;
Peter Lingmerth, vd, Fastighetsnytt, + 46 708440277
Stein Ove Ødegård, chef, Estate Kunnskap +47 958 53 635

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev