ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena lanseras i Oslo 2022

4 oktober 2021

Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, Business Arena fortsätter sin nordiska expansion och lanserar Business Arena Oslo den 5 maj 2022 på The Hub.

Sedan årsskiftet 2017 ägs Fastighetsnytt, som står bakom konceptet Business Arena, av mediekoncernen Bonnier. 2021 förvärvade Fastighetsnytt norska Estate Media, vilket har gett bolaget en stark nordisk position inom såväl journalistik som eventverksamhet. Det ligger i Fastighetsnytts strategi att expandera i Norden och förvärvet av Estate Media har skapat goda möjligheter att tillsammans utveckla eventverksamheten vidare.

– Både vi på Fastighetsnytt och vår verksamhet i Norge och Danmark har haft nordisk expansion som mål under en längre tid. Efter förvärvet av Estate Media i Norge och Danmark känns det naturligt att nu lansera Business Arena i Oslo. Vi ser med spänning fram emot att kunna erbjuda alla våra partners möjligheten till en nordisk närvaro och synlighet på våra arenor. Styrkan är samtidigt att vi nu även erbjuder internationella aktörer tillgången till hela den nordiska bygg- och fastighetsmarknaden via vår företagsgrupp och våra arenor, berättar Peter Lingmerth, vd Fastighetsnytt.

Business Arena arrangeras årligen i Stockholm, Väst, Syd och Norr samt under Almedalsveckan. Sedan 2020 finns konceptet även i Helsingfors. Nu tar Business Arena nästa kliv i den nordiska expansionen och lanserar det framgångsrika möteskonceptet Business Arena i Oslo.

– Vi ser fram emot att skapa en helt ny nordisk mötesplats i Oslo med Business Arena. Fastighetssektorn blir stadigt mer och mer nordisk, och det är naturligt att vi som konferensaktör följer samma trend. Vi vill med Business Arena skapa möjligheter till interaktion och erfarenhetsutbyte och underlätta för deltagarna att lära känna varandra och skapa nya affärer över landsgränserna, säger Stein Ove Ødegård, chef Estate Kunnskap.

När: 5 maj 2022
Var: The Hub, Oslo

För mer information;
Peter Lingmerth, vd, Fastighetsnytt, + 46 708440277
Stein Ove Ødegård, chef, Estate Kunnskap +47 958 53 635

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev