ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Bristen på bostäder är en flaskhals som hämmar tillväxten”

7 februari 2014

Bristen på bostäder är en flaskhals som gör att tillväxten hämmas. Det får stora konsekvenser på hela Sveriges ekonomi

Detta menar Anna Felländer, chefsekonom på Swedbank, i Expressens artikel ”Stockholms unga vill bo och åka kollektivt”. Artikeln refererar till resultatet av den nya studien, ”Hur vill unga i Stockholm bo i framtiden”, som NCC tagit fram tillsammans med Swedbank och Fastighetsägarna Stockholm (läs mer om studien och resultatet i Fastighetsnytt).

Du kommer att kunna höra mer om såväl bostäder, ungas syn på storstäder som svensk ekonomi på Business Arena Malmö och Göteborg i april. Just Anna Felländer kommer att delta i ”Ekonomi och konjunktur – en genomgång av nuläget” i både Malmö och Göteborg. Hon medverkar även tillsammans med bland annat Tomas Ernhagen, chefsekonom Fastighetsägarna Stockholm, i det uppföljande samtalet.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015