ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Branschens mötesplats i Almedalen

20 juni 2019

Välkommen till fem dagars intensivt kunskapsutbyte och nätverkande under årets Almedalsvecka. Öppet och kostnadsfritt för alla!

Nu kan du ta del av hela Business Arena Almedalens program i appen (sök på Business Arena i App Store och Google Play), som nedladdningsbar pdf eller på webben!

Hitta hit: Restaurang Supper på Burmeister, Strandgatan 9, Visby

Business Arena Almedalens program pågår från klockan 08.00 till ungefär 16.00, varje dag från måndag 1 juli till torsdag 4 juli. Fredag 5 juli avslutar vi runt lunch. Under veckan diskuterar vi allt från bostadskris till digitalisering i hela 48 seminarium.

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015