ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bostadspolitisk debatt mellan S & KD

30 juni 2014

Moderator Emma Jonsteg frågar paneldeltagarna i ”Vad gör politiken för ökat bostadsbyggande – på riksnivå, regionalt och kommunalt?” varför man ska rösta på KD/S om man anser att bostadsfrågan är viktigast.

Ulf Perbo (KD), statssekreterare hos civil- och bostadsminister Stefan Attefall: Vi kommer att fortsätta vår aktiva & spänstiga reformagendan. Lita på oss!

Veronicad Palm (S), bostadspolitisk talesperson: Är man nöjd med läget som det är idag med marknadens ensamma ansvar för produktion, rösta höger. Tycker man att det behövs annat, att bostad är en förutsättning för tillväxt, rösta S!

2014-06-30 13.42.31

Följ dagens diskussioner på Twitter

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev