ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bostadsminister Peter Eriksson kommer till Business Arena

29 augusti 2016

Peter Eriksson

Peter Eriksson. Foto: Miljöpartiet

Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson (MP) kommer till Business Arena Stockholm onsdagen den 21 september för att medverka i fördjupningen Digitalisering för en smartare samhällsbyggnadsprocess.

I fördjupningen medverkar även Bengt Kjellson (generaldirektör Lantmäteriet), Chris Heister (Landshövding Stockholms län), Janna Valik (generaldirektör Boverket), Lena Carlsson (chefsstrateg digitalisering, Tillväxtverket), Ulrika Francke (vd, Tyréns) och Olle Samuelsson (vd, BIM Alliance). Moderator är Thomas Kalbro, professor i fastighetsvetenskap, KTH.

I februari 2016 fick Lantmäteriet i uppdrag att, i nära samarbete med Boverket, främja en digital förnyelse genom att byggherrar, företag och andra intressenter ska kunna samverka digitalt. Syftet är att göra det snabbare, enklare och billigare att planera för och sedan bygga nya bostäder. Under fördjupningen diskuteras bland annat på vilket sätt staten, myndigheter och kommuner kan samverka och hur byggherrar, företag och andra intressenter kan involveras i processen.

Fördjupningen Digitalisering för en smartare samhällsbyggnadsprocess äger rum 16.00 – 17.00 onsdagen den 21 september på Business Arena Stockholm, Stockholm Waterfront Congress Centre.

För frågor om Fördjupningen kontakta Johan Zetterstedt, vd, Fastighetsnytt, mob: 070-733 41 80, e-post: johan.zetterstedt@fastighetsnytt.se

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015