ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bostäder och skatt heta valfrågor

1 juli 2013

von Sydow

 

 

 

 

 

När moderatorn Håkan Bryngelson uttryckte oro för nya regler när det gäller ränteavdrag svarade ordföranden i skatteutskottet Henrik von Sydow (M) att fastighetsbranschen är bra på att göra sin röst hörd, och att synpunkterna tas på största allvar.

Bisittaren Tomas Ernhagen, som är chefekonom på Fastighetsägarna, frågade om hushållens skuldsättning.

– Svenska hushåll har en relativt hög grad av skuldsättning. Det är viktigt att prata om det och att sträva efter en sund sparande- och amorteringskultur, säger Henrik von Sydow.

– Vi går en väldigt reformintensiv period till mötes när det gäller bostäder och byggande. Boende och skatter blir oerhört viktiga frågor i valrörelsen.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev