ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bostäder – en av de viktigaste valfrågorna

25 mars 2014

Bostadsfrågan är på väg att bli en av de viktigaste valfrågorna. I Aftonbladet kan man i dag läsa om hur Moderaterna ger sig in i bostadsdebatten och nu vill få byggbranschen att ta ansvar.

Vi har omprövat en del av vår politik. Vi säger nu att de kommunala bostadsbolagen kan göra mycket. Jag ser gärna att M-kommuner ger ägardirektiv till våra kommunala bostadsbolag så att det kan byggas mer, framför allt hyresrätter till unga människor.
Oskar Öholm, bostadspolitisk talesperson (M)

Utspelet kommenteras av SSU:s ordförande Gabriel Wikström:

Moderaterna saknar all trovärdighet i bostadspolitiken. Under deras åtta år i regeringsställning har bostadsbyggandet minskat kraftigt och bostadsbristen har blivit ett allvarligt samhällsproblem”.

Missa inte vår bostadsfördjupning Bostadsmarknaden – glödhet fråga när det gäller politik, tillväxt och inträde i samhället på Business Arena Malmö och Göteborg!

Vad som händer med bland annat bostadspolitiken beroende på valutgången kommer vi att analysera i Valupptakt – hur påverkar valutgången regionen och branschen. Här kan du läsa mer om upplägg och medverkande i Malmö och Göteborg.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015