ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bostaden – inte vilken vara som helst

31 juli 2014

På Business Arena Almedalen var bostadsfrågan i fokus för en övervägande del av seminarierna, även i de som inte uttalat handlade om bostäder. ”En bostad är inte vilken vara helst”, sammanfattade Veronica Palm (S) under en av hennes medverkande punkter på Burmeister.

På Business Arena Stockholm tar vi frågan vidare. Då ägnar vi en heldag åt ämnet i torsdagsseminariet Utrett i det oändliga, sönderanalyserat och omdebatterat – hur ska ett ökat bostadsbyggande äntligen kunna bli verklighet? Medverkar gör bland andra Klas Eklund (Bokriskommissionen), Ingela Lindh (Stockholmshem) och Erik Pelling (S).

Utöver detta erbjuder vi även möjligheten att lyssna på parallella spår i ämnet. Exempelvis i onsdagsfördjupningen Praktiska lösningar för ökat bostadsbyggande – bygga om, bygga snabbt, bygga enkelt, bygga flexibelt och torsdagsfördjupningen Möjligheteten att bygga billigare – hur förändrar vi förutsättningarna på marknaden?

Dessutom specificerar vi frågan ytterligare under onsdagens Framtidsforum genom att diskutera potentiella lösningar i Är stadsvillor lösningen på behovet av snabba, billiga bostäder?

Detta var, bara för att nämna några, exempel på hur vi kommer att diskutera bostadsfrågan på Business Arena Stockholm i september. Se programmet för fler tips!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015