ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA UMEÅ 2016: Bostadbristens olika ansikten

13 januari 2016

Att byggnadstakten måste öka är inget nytt. För att kunna öka byggtakten ställer sig regeringen numera öppen till ett ökat blocköverskridande samarbete. Under onsdagen skrev Stefan Löfven, Magdalena Andersson och Mehmet Kaplan i DN Debatt, där de vädjar till Moderaterna, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Vänsterpartiet: alla ansvarstagande partier måste nu lägga politiska låsningar och konflikter åt sidan för att fram innovativa och realistiska sätt att öka byggande”.

På Business Arena Umeå den 24 februari kommer vi att diskutera bostadsbristens olika ansikten i ett heldagslångt seminarium från 11:00-16:15. En av programpunkterna handlar bland annat om förutsättningarna för ökat byggande.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev