ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Boksignering med Fredrik Reinfeldt på Business Arena

4 september 2015
Den 16 september medverkar Fredrik Reinfeldt, tidigare statsminister och partiordförande i Nya Moderaterna, på Business Arena. Innan föreläsningen kommer han att signera sin nyligen utgivna bok "Halvvägs".

Fredrik Reinfeldt har över 25 års erfarenhet av svensk och internationell politik. Han var statsminister åren 2006-2014 och partiordförande i Moderaterna åren 2003-2015. I september kommer han till Business Arena Stockholm för att delta i ett seminarium om svensk ekonomi och Sveriges globala roll. Innan föreläsningen kommer han att signera sin nya bok ”Halvvägs.

Fredrik Reinfeldt. Halvvägs. Omslagsformgivare: Jens Andersson
Fredrik Reinfeldt. Halvvägs. Omslagsformgivare: Jens Andersson

Så här skriver bokförlaget Albert Bonniers Förlag om boken:

”Reinfeldt skriver om en ung samhällsintresserad man som strax efter sin 40-årsdag blev Sveriges statsminister. Han skildrar sin uppväxt i förorter till Stockholm och sin väg in i politiken. Han beskriver konflikterna i ungdomsförbundet och tiden ute i kylan, hur han tillsammans med Anders Borg ändrade sitt partis politik och lade grunden för Nya Moderaterna, och hur han därefter tog initiativ till Alliansen.”

Tid: Kl 10:15 – 10:45, det vill säga före anförandet som startar kl. 11:00.

Plats:
I foajén på plan 4, i närheten av Business Arenas gröna servicedesk, Stockholm Waterfront Congress Centre

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015