ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bob Persson klar för Business Arena Umeå

27 november 2014

BOb Persson DII dag täcker Bob Persson, styrelseordförande på Persson Invest, förstasidorna på Dagens Industri. Den 17 februari står han på Business Arena Umeås scen.

Anledningen till DI:s uppslag om Bob Persson har att göra med att han tilldelats Guldklubban 2014. Persson har fått utmärkelsen för sitt styrelsearbete i handels- och skogskoncernen Persson Invest.

På Business Arena Umeå kommer Bob Persson att medverka i det gemensamma inledningspasset, där han tillsammans med en panel kommer att tala om aktuella branschfrågor i Fastigheter och samhällsbyggnad – så hanterar vi de avgörande frågorna!

Tidigare i veckan kunde vi berätta att den tidigare statsministern Göran Persson kommer att medverka på Business Arena Umeå. Andra talare som kommer att delta den 17 februari tillkännages på fredag, då vi släpper programmet för Business Arena Umeå!

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015