ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA MALMÖ 2016: ”Bilden att Malmö inte bryr sig är fel”

14 april 2016

Precis som alltid inleder vi Business Arena Malmö med ett välkomstanförande av kommunstyrelsens ordförande, Katrin Stjernfeldt Jammeh. Bara i dagarna fick hon försvara Malmö i Aktuellt. På Business Arena Malmös inledningsscen förklarar hon närmare.

”Att se till att unga på glid fångas upp och får förutsättningen att få ett bra liv är kommunens uppgift. Den kritik Malmö fått är att vi inte har en handlingsplan som är formulerad på samma sätt som andra kommuner gjort. Den bilden som finns att Malmö inte bryr sig om problematiken är felaktig.

Även om det skrivs mycket illa om Malmö så är det ändå så att Malmö sticker ut när Europeiska kommissionen gör en rapport om vilka städer man trivs bäst i. Malmöborna är några av dem som trivs bäst i världen.”

IMG_0123

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015