ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Begränsa bilen, men för ingen generell antibilistpolitik

29 juni 2015

Dagens gäst i vår dagliga ”Så ska staden byggas – om nästa generation får bestämma” var Louise Meijer, vice förbundsordförande i Moderata Ungdomsförbundet. Hur tror hon att våra städer ser ut i framtiden?

IMG_6199 (1)

”Jag tror att vi bor tätt och högt, med mycket kollektivtrafik. Inte så mycket vägar, med tanke på klimatet. Inne i stadskärnan finns det anledning att begränsa bilen, däremot betyder det inte att man ska föra en generell antibilistpolitik. Jag tror dessutom att vi kommer att se städer med mycket mångfald där människor med olika bakgrund bor nära varandra”

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015