ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Bättre punklighet & ökat förtroende – viktigaste infrastrukturfrågan

29 juni 2015

I dagens andra partiutfrågning, Rakt på sak, gästade infrastrukturministern Anna Johansson Business Arena. Fokus för utfrågningen låg på järnvägen, den viktigaste frågan just nu enligt henne själv.

IMG_6267 (1)
Kristina Alvendal som moderator och infrastrukturministern Anna Johansson

Vid frågan om vilka de viktigaste prioriteringarna är just nu nämner Anna Johansson järnvägen.

”På kort sikt är järnvägsunderhållet, med bättre punktlighet och arbetet att öka förtroendet den viktigaste frågan. På lite längre sikt handlar det om att få styrmedel och om utbyggnad av ny infrastruktur för mer hållbara transportsystem”

 Vid frågan om samarbetet med Miljöpartiet färgar regeringens infrastrukturpolitik nekar Anna Johansson och menar istället att omgivningens önskemål moderniserats.

”Tidigare när regioner och kommuner kommit med önskemål om infrastrukturinvesteringar har det handlat om vägar. Men i dag pekar fler en ökad betydelse av fungerande järnvägar”

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015