ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BA Göteborg: den första programversionen är klar!

31 januari 2018

Se den första versionen av programmet för Business Arena Göteborg. Ta del av vad som står på agendan den 10 april: 4 heldagsseminarium och 15 fördjupningar! Inleder dagen gör inspiratören Lottie Knutson och Sveriges närings- och innovationsminister Mikael Damberg.

Innovation, Volvo, bostadspolitik, superämnet grafen, digital säkerhet och naturligtvis fastigheter och finans är ämnen som står att finna i årets program. Vi ses på Svenska Mässan den 10 april!

Till programmet i pdf >>

Anmäl dig här >>

Var synlig – bli partner! 

Gör ditt företag synligt med oss i Göteborg. Kontakta Kristian Wallgren för mer information: kristian.wallgren@fastighetsnytt.se eller 070-488 86 04!

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

Tack Malmö!

Tack Malmö!

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015