ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Årets viktigaste ämnen i ett program

29 juni 2018

Innan semestern vill vi påminna om höstens Business Arena Stockholm den 19-20 september. För artonde gången i ordningen samlar vi fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn för att diskutera årets viktigaste gemensamma frågor.

Anmäl dig här >>

Valanalys, räntehöjning, globala trender, säkerhetshot, samhällsfastigheter, planmonopolet, blockkedjor och mycket mer. Årets program för Business Arena Stockholm innehåller hela 16 seminariespår och nära 30 fördjupningar kring aktuella ämnen i branschen.

Ta del av programmet här >>

God sommarläsning önskar programgruppen! Många av er har säkert fått den första versionen av programmet i brevlådan. Versionen finns även på hemsidan, som nedladdningbar pdf eller i Business Arena-appen. I appen kan du dessutom skapa ditt eget programschema utifrån dina favoriter i programmet. Nybörjare på appar?

Ta del av vår app-guide här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015