ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala Konsert & Kongress

Uppsala konsert och kongress (UKK). Photo: Tor Johnsson
Uppsala konsert och kongress (UKK). Photo: Tor Johnsson
Uppsala Photo: Tor Johnsson
Uppsala konsert och kongress (UKK). Stora salen. Photo: Tor Johnsson
Foto: UKK

Uppsala Konsert & Kongress (förkortas UKK) ligger centralt i Uppsala med utmärkta kommunikationer såväl nationellt som internationellt, endast 18 minuter från Arlanda Airport. Med ljusa och tillgängliga lokaler är UKK en populär lokal för möten och kongresser. Byggnaden är åtta våningar hög och exteriören består av en speglande metallbeklädd fasad med vinklade metallplattor som ska likna kristaller, ritat av arkitektbyrån Henning Larsen Tegnestue från Köpenhamn.

Uppsala Konsert & Kongress invigdes 2007 och har sedan dess kommit att bli en av Nordens mest omtalade och uppskattade mötesplatser. Sedan starten har UKK presenterat över 2000 evenemang inom kultur och näringsliv och haft nära fem miljoner besökare.

Transfer från Arlanda Airport

Upplands Lokaltrafik, UL, kör busslinje 801 mellan Uppsala och Arlanda. Bussen går en gång i halvtimmen mellan klockan 03.00 och midnatt.

Från Arlanda Centralstation mitt i SkyCity avgår SL:s pendeltåg till Uppsala. SkyCity ligger mellan terminalerna 4 och 5. Den totala restiden mellan Arlanda och Uppsala är 18 minuter.

Taxi finns i direkt anslutning till samtliga terminaler på Arlanda. För resa med taxi rekommenderas att förboka innan ankomst till Arlanda.

Läs mer om kommunikationer på Swedavia Airports hemsida.

Adress

Uppsala Konsert & Kongress
Vaksala torg 1
753 31 Uppsala

Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg 1, 753 31 Uppsala

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015