ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Louis De Geer

Louis De Geer

Konsert- och kongresshuset Louis De Geer har fått sitt namn från den holländska industrimagnat som 1627 kom till Sverige och bosatte sig i Norrköping. Han kallades ofta ”Den svenska industrialismens fader”, då han bland annat lade grund för den första svenska papperstillverkningen.

Louis De Geer Konsert & Kongress är ett gammalt pappersbruk som ligger i det unika området som idag kallas ”Industrilandskapet”. Till fastigheten hör även byggnaderna Flygeln och Värmekyrkan, dessa var tidigare maskinhall och ångpannecentral till Louis De Geer. Alla byggnader är omgjorda till moderna konsert- och konferenslokaler.

Hitta till Louis De Geer

Louis De Geer Konsert & Kongress
Dalsgatan 15 (i Industrilandskapet)
601 81 Norrköping

Hitta till Magnentus Building

Kvällen den 20 mars 2019 bjuder vi in till välkomstträff inför Business Arena Norrköping. Vi håller till i Magnentus Buildning från klockan 17.00-19.00. Du måste vara anmäld för att delta och du meddelar ditt deltagande i samband med din anmälan till Business Arena Norrköping. Begränsat antal platser.

Magnentus Building
Nya Torget, Hospitalsgatan 30
602 27 Norrköping

Boka hotellrum i anslutning till kongressen

I samband med Business Arena Norrköping 21 mars 2019 erbjuder vi anmälda deltagare förmånen att boka hotell nära kongressen till bra priser. Alla erbjudanden gäller i mån av plats. För frågor om din bokning, kontakta respektive hotell.

Best Western Princess Hotel
Boka hotellrum till rabatterat pris genom att ange koden “Business Arena Norrköping” vid bokningstillfället.

Boka här >>

Scandic Norrköping City
Boka hotellrum till rabatterat pris genom att kontakta hotellet direkt via telefon eller mejl. Ange bokningskod BUS200319.

Boka här >>

Elite Grand Hotel
Få 5 procents rabatt på din logibokning genom att bli medlem i Elite Hotels. För bokning, ring eller mejla: 011-36 41 00 / reservation.grandhotel@elite.se

Välkomstträff 20 mars 2019 på Magnentus Building 
Skeppet 10 har kallats ”en av Norrköpings tråkigaste fastigheter”. År 2013 övertog Magnentus i Norrköping byggnaden och påbörjade en massiv renovering. Med inspiration från internationella projekt skapades en helt unik kontorsfastighet.

Kvällen innan Business Arena Norrköping går av stapeln bjuder vi in till välkomstträff på Magenentus Building mellan klockan 17.00 och 19.00. Det blir en trevlig kväll med mingel och förfriskningar och värdar för kvällen är Slättö Fastigheter och Business Arena. Hälsar välkommen vid 17.30 gör Martin Andreae, kommundirektör vid Norrköpings kommun och Johan Karlsson vd, Slättö Fastigheter. Du anmäler dig till välkomstträffen i samband med din anmälan till Business Arena Norrköping.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015