ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena För talare

För talare

Denna information riktar sig till dig som är talare/paneldeltagare på Business Arena Norrköping den 21 mars 2019 på Louis De Geer Konsert & Kongress.

• Som talare/paneldeltagare är du automatiskt anmäld till Business Arena Norrköping och behöver inte anmäla dig på annat sätt.

• Vi presenterar samtliga talare/paneldeltagare på vår hemsida och i vår app. Därför ber vi dig skicka en högupplöst porträttbild på dig själv till vår marknadsavdelning på marknad.fn@fastighetsnytt.se. I faktarutorna nedan kan du läsa vad en högupplöst bild är och vilka krav vi ställer på bilden.

• En moderator kommer kontakta dig gällande din medverkan, senast den 7 mars 2019. Hen kan svara på frågor om upplägg, frågeställningar och andra medverkande på scen.

• Eventuellt presentationsmaterial skickar du till mejladressen presentation@fastighetsnytt.se i god tid innan 21 mars. Döp filen med ditt namn. Är filen för stor för att mejla? Använd Sprend.com.

• När du anländer till Louis De Geer registrerar du dig i registreringen för talare/press på entréplan. Du ska alltså inte stå i ordinarie registreringskön.

• All mat, inklusive frukost och fika, serveras vid utställningsytan i Trozelligalleriet. Kongressen avslutas med en after work, även den i Trozelligalleriet.

• Den 20 mars klockan 17.00-19.00 bjuder vi in till välkomstträff inför Business Arena Norrköping. Som talare är du automatiskt anmäld även till denna, meddela oss gärna om du inte har för avsikt att delta. Välkomstträffen hålls på Magnentus Buildning i centrala Norrköping.

Besök gärna vår hemsida businessarena.nu för att hålla dig uppdaterad på senaste nytt.

Vi ses!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Jimmy Balmain Lehtinen, Content Manager för Business Arena Norrköping:

Jimmy Balmain Lehtinen

Vad är en högupplöst bild?

En högupplöst bild bör ha ett ppi-värde på minst 300.

Storleken (megabite, gigabite) på bilden kan variera.

Skicka en bild/fil över 5 MB

Om filen du vill skicka överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Presentationsmaterial

  • Eventuellt presentationsmaterial ska skickas till mejladressen: presentation@fastighetsnytt.se
  • Döp presentationen med ditt namn
  • Om filen överstiger 5 MB, vänligen använd SPREND (www.sprend.com).

Adress: Louis De Geer

Louis De Geer Konsert & Kongress
Dalsgatan 15 (i Industrilandskapet)
601 81 Norrköping

Adress: Magnentus Buildning

Kvällen den 20 mars 2019 bjuder vi in till välkomstträff inför Business Arena Norrköping på Magnentus Buildning från klockan 17.00-19.00.

Magnentus Building
Nya Torget, Hospitalsgatan 30
602 27 Norrköping

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt
”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015