ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Business Arena Satellit

Business Arena – nu på kommunnivå

År 2018 utökade vi konceptet Business Arena och lanserade Business Arena Satellit, en möjlighet för kommuner att på ett fördjupat sätt beskriva stadsbyggnadsprojekt, berätta om pågående satsningar och möta intressenter på plats.

Läs mer om respektive Satellit-arena i menyn ovan.

Med anledning av önskemål från enskilda kommuner ser Fastighetsnytt, som står bakom konceptet Business Arena, ett ökat behov för lokala mötesplatser som kompletterar de regionala arenorna i Umeå, Göteborg, Malmö och Stockholm. Storleksmässigt blir Business Arena Satellit mindre än befintliga regionala arenor, just för att fokusera på det lokala och rikta sig mot en avgränsad målgrupp som vill ta del av den enskilda kommunens framtida satsningar.

 

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

Inget innehåll hittades för ditt val

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015