ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Är fastighetsvärdering något för dig?

30 januari 2014

Skulle du vilja veta mer om svensk fastighetsvärdering? I Malmö kan du plocka ihop en hel eftermiddag i temat! Här kommer ett par rekommendationer till dig:

I fördjupningen Är det något fel på svenska fastighetsvärderingar kl. 13.30 kommer du att kunna lyssna på en paneldiskussion där förutsättningarna för det svenska värderingssystemet granskas. I fördjupningen Hur värderar man hållbara fastigheter kl.15.15 diskuteras värdering ur hållbarhetssynpunkt och huruvida man bör och kan ta hänsyn till miljöcertifikat vid fastighetsvärderingar.

För mer information om fler programpunkter, se hela programmet för Business Arena Malmö!

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015