ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

BUSINESS ARENA UMEÅ 2016: ”Är extra roligt att moderera Business Arena”

7 december 2015

För Anna Bellman är samspelet med talarna det viktigaste när hon modererar. Hon var med oss i Stockholm i höstas och i vår modererar hon ett par av våra seminarier i Umeå, Göteborg och Malmö. Personligen ser hon mest fram emot att leda bostadsseminariet.

anna bellman
Anna Bellman, föreläsare & moderator

Hur upplever du att det är att vara moderator på Business Arena?
Jag modererar ofta ämnen som har med fastighetsbranschen att göra på olika sätt och därför är det extra roligt att moderera under Business Arena, som är en riktigt häftig mötesplats för branschen. De frågor som diskuteras är ofta både lokala och nationellt angelägna vilket ger ämnena och diskussionerna en extra dimension. Att dessutom få vara moderator på alla platser i Sverige där Business Arena genomförs är extra roligt.  

Vilket ämne ser du extra mycket fram emot att moderera?
I Umeå och Göteborg kommer jag att leda seminariet om bostadsbristens olika ansikten, och just bostadsbristen är ett ämne jag lett många debatter inom från olika vinklar och perspektiv. Att vi saknar bostäder är ett faktum, att det dessutom exempelvis hämmar tillväxten och start-up-bolagens möjligheter är något som gör ämnet än mer angeläget att lyfta och få konkreta lösningar på. Då behövs att alla aktörer på marknaden ser sitt ansvar och sin speciella del. 

Vad hoppas du få ut av passen?
Som moderator är min strävan att leda passen så att alla i rummet upplever att de får ut så mycket som möjligt, att de själva kan delta och att ämnena speglas från olika vinklar med tempo. När både talare och deltagare är nöjda och känner att stunden vi haft har lett en bit vidare, då har jag som moderator lyckats.

Vilket är ditt bästa moderatorminne?
De bästa minnena jag har som moderator är när talarna upplever att jag som moderator har hjälpt dem att vara bättre på scen än vad de egentligen är. Samspelet oss emellan är oerhört viktigt och när vi tillsammans är angelägna om att få en spets och framåtanda i samtalet, gärna med en stor del humor inblandat, då blir det garanterat bra.

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev