ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Är du intresserad av handel?

17 januari 2014

Plocka ihop en dag med tema handel! Under en heldag har du möjlighet att lyssna på olika handelspår på Business Arena Malmö. Det blir bland annat handel ur ett regionalt perspektiv, där handelns betydelse för Malmö kommer att analyseras i ”Hur påverkar handeln Malmö som stad?”. Det blir en fördjupning, ”Generella trender inom handel”, samt en fördjupning där vi gör ett regionalt nedslag i hur Skånes handel påverkas av regionens byggande av nya köpcentrum, i ”Nya stora köpcentrum i Skåne – hur påverkas regionens handel?”.

Ta del av hela programmet för Business Arena Malmö här

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015