ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

”Är det otydligt vad staden vill är det ingen som vill investera i den”

1 juli 2014

Dialog och samverkansform med byggherrar är viktig för utvecklingen av Sveriges tre största städer, Stockholm, Göteborg och Malmö. Det var de tre städernas stadsbyggnadsdirektörer Anette Scheibe Lorentzi, Agneta Hammer och Christer Larsson överens om under dagens sista seminarium ”Hur klarar de tre största städerna av utmaningarna med bostadsbyggande och infrastruktur?”. För att attrahera folk till respektive städer krävs bostäder, en fungerande infrastruktur, förtätning – och nya idéer. Som Christer Larsson uttryckte det:

”Är det otydligt vad staden vill är det ingen som vill investera i den”.

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015