ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Allt fler anmäler sig allt tidigare till Business Arena Stockholm

4 augusti 2014

Trots sommaruppehåll och semestrar ökar antalet anmälningar till Business Arena Stockholm stadigt. En urskiljbar trend är att allt fler anmäler sig allt tidigare än under fjolårens arrangemang, något Business Arenas affärsutvecklare Henrik Zetterstedt tror är en följd av tidigare års utfall:

Jag tror att det ökade antalet anmälningar kan hänga ihop med att Business Arena Stockholm blivit utsålt de senaste åren. Det gör folk mer benägna att anmäla sig tidigare för att få en plats. Det tycker vi naturligtvis är glädjande, då det är en bekräftelse på att det finns ett behov av det vi gör.

Har du inte anmält dig till Business Arena Stockholm den 17-18 september än? Gör det här

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev