ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Alla svarade trots att ingen hörde

19 september 2012

Det är rätt märkligt hur stora kongresser som Business Arena drar fram det bästa i oss. Exempelvis brukar de flesta av oss vara glada när vi får möjligheten att träffa andra som sysslar med någorlunda det samma och kanske träffa bekanta eller vänner som vi inte ser så ofta. Ett annat exempel är att alla våra sinnen blir skarpare.

I dagens seminarium om Stockholmsregionens utveckling fick vi ett bra exempel på detta. Haninge kommuns näringslivsstrateg, Rune Andersson, skulle inleda sitt anförande vilket var dagens sista men fick inte riktigt bukt på mikrofonen.

”Hör ni mig,” frågade han. Mikrofonen fungerade inte och de flesta var förmodligen trötta. Inte helt oväntat svarade alla i salen därför ”Nej!”

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015