ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Alla svarade trots att ingen hörde

19 september 2012

Det är rätt märkligt hur stora kongresser som Business Arena drar fram det bästa i oss. Exempelvis brukar de flesta av oss vara glada när vi får möjligheten att träffa andra som sysslar med någorlunda det samma och kanske träffa bekanta eller vänner som vi inte ser så ofta. Ett annat exempel är att alla våra sinnen blir skarpare.

I dagens seminarium om Stockholmsregionens utveckling fick vi ett bra exempel på detta. Haninge kommuns näringslivsstrateg, Rune Andersson, skulle inleda sitt anförande vilket var dagens sista men fick inte riktigt bukt på mikrofonen.

”Hör ni mig,” frågade han. Mikrofonen fungerade inte och de flesta var förmodligen trötta. Inte helt oväntat svarade alla i salen därför ”Nej!”

 

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Det bästa med Business Arena är att man får inspireras, lära känna massa nya människor och också träffa kompisar från förr.”
- Alexandra Laurén, vd, Bonava
”Ett tillfälle för mycket spontana möten och att mötas mellan fastighetsbolag, politiken och konsulter. ”
- Johanna Hessius, CEO & Head of Advisory Sweden, Newsec
”Det bästa med Business Arena är det personliga mötet, med både befintliga och potentiella kunder. ”
- Christian Fjordskär, försäljningschef, Värderingsdata AB
”Business Arena står för kunskap, nätverk och gemenskap. Med tanke på de stora utmaningarna som samhället i stort står för och branschen i synnerhet, så bör vi hjälpas åt att ta ansvar för samhällsbyggandet.”
- Annika Selin, vd, Forsen

Nyhetsbrev