ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Alla affärer är lokala

27 september 2018

Sveriges fjärde största stad ska bli ännu större. På Business Arena Uppsala den 14 november står därför utvecklings- och investeringsmöjligheterna i kommunen på agendan. Medverkar i programmet gör moderata respektive socialdemokratiska kommunalråden Fredrik Ahlstedt och Erik Pelling.

Målet med Business Arena är att fastighets- och samhällsbyggnadssektorn tillsammans med näringslivet och beslutsfattare, skapa en mötesplats som driver samhällsutveckling.

I programmet för Business Arena Uppsala lyfts frågor som rör allt från Uppsalaregionens ekonomiska stabilitet och bostadsmarknadens paradox. Se hela programmet som nedladdningsbar pdf, via hemsidan eller via Business Arena-appen som finns att ladda ned i App Store och Google Play.

Anmäl dig till Business Arena Uppsala här >>

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015