ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Alice Teodorescu medverkar på Business Arena Malmö

25 mars 2019

Debattören och ledarskribenten medverkar på Business Arena, Nordens största mötesplats för fastighets- och samhällsbyggnadssektorn, i Malmö 2 april.

Alice Teodorescu, uppvuxen i Lund, har gjort sig känd för en bred allmänhet som flitig borgerlig samhällsdebattör. Just nu är hon verksam vid Göteborgs-Postens ledarredaktion, efter att tidigare varit bland annat kommunikationsstrateg på Svenskt Näringsliv och ledarskribent vid ett flertal stora tidningar.

På Business Arena Malmö deltar Alice Teodorescu i en paneldiskussion om polarisering och socialt kapital i Skåneregionen.

I panelen medverkar även Region Skånes utvecklingsdirektör Ulrika Geeraedts, Malmö stads vice kommunstyrelse ordförande Roko Kursar och Inger Ashing som är direktör vid Delegationen mot segregation.

Vad: Seminariet ”Polariserad verklighet eller polariserad debatt?”
När: tisdag 2 april, klockan 11.00
Plats: Business Arena Malmö, Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Anmäl dig 

Flödet

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Testimonials

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015

Nyhetsbrev