ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Två skånska bidrag nominerade till Mipim Awards

27 januari 2014

Sju kategorier. 28 finalister. Två av bidragen är svenska och dessutom från Skåne. Emporia i Malmö och Max IV i Lund är de två svenska finalister som har chansen att vinna Mipim Awards på den internationella fastighetsmässan Mipim i Cannes i mars! Emporia har nominerats i kategorin Best Shopping Center och Max IV har nominerats i kategorin Best Future Project.

Med anledning av nomineringarna vill vi passa på att ge några tips om kommande seminarier och fördjupningar på Business Arena Malmö den 3 april!

–  Huruvida externa handelsplatser som just Emporia konkurrerar med stadens handelsutveckling kommer att analyseras under ”Hur påverkar handeln Malmö som stad?” kl. 14.10

–  Under ”Arkitekturens roll för Malmö” kl. 15.45 kommer stadens arkitektur, med projekt som Turning Torso och Culture Casbah, att diskuteras

–  En av dagens fördjupningar, ”Nya stora köpcentrum i Skåne – hur påverkas regionens handel?” kl. 15.15, kommer att ta upp regionens handelsutveckling och etablering av stora, externa köpcentrum som Emporia

Vinnarna utses på Mipim 11-14 mars

 

MAX IV i Lund
MAX IV i Lund

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015