ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Heta diskussioner i Framtidsforum

12 september 2013

Marianne Olsson

På plan 5 kommer Framtidsforum att bli ett nytt inslag på Business Arena i Stockholm. Moderatorn Marianne Olsson utlovar massor av intressanta ämnen och diskussioner.

 

Vad kan den som besöker Framtidsforum på plan 5 under onsdag och torsdag förvänta sig?

En variation av ämnen och spännande diskussioner i en avslappnad loungemiljö. Här får man komma och gå som man vill. Räkna med ett nytt ämne var 20:e minut. Kom och utmana våra tvärsäkra experter under frågestunden!

Ämnena spänner över ett brett fält. Ser du redan nu någon spännande framtidstrend som är värd att hålla utkik efter?

Att omvärlden är föränderlig och det gäller att vara förberedd på tvära kast på marknaden, som blivit allt svårare att förutspå. Hur mycket kommer Stockholm att växa? Hur påverkas bostadsmarknaden av inflyttning och ändrade konjunkturer? Nyproduktion osv? Ett hett tips på relaterat ämne är ”Inflation, deflation och cash flow” kl.12.30 den 18 september.

www.businessarena.nu/stockholm/program/framtidsforum/

 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015