ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

6 veckor kvar till Business Arena Umeå

9 januari 2018

Business Arena-året startar i Umeå den 21 februari – det börjar bli hög tid att anmäla sig till Business Arena Umeå. Vi ser fram emot en dag med ett fullspäckat program: fyra seminariespår och 12 fördjupningar. Se den senaste versionen av programmet på hemsidan, i vår app eller som digital pdf.

  • Se till att synas i deltagarförteckningen!
    Nästa vecka skickar vi ut den första deltagarförteckningen för Business Arena Umeå. Få koll på vilka som kommer och förbered affärsnyttiga möten på plats. För att synas i den första deltagarförteckningen bör du anmäla dig senast fredag den 12 januari.

  • Välkomstträff på P5 Väven
    Kvällen innan kongressen anordnar vi en välkomstträff på P5 Väven klockan 19.00-22.00. Missa inte det! Det blir en trevlig kväll med mingel och förfriskningar. Anmäl ditt deltagande på välkomstträffen i samband med din anmälan till Business Arena Umeå.

Anmäl dig här! 

Nyheter från business arena

  • Filtrera flödet Visa:
  • Nyheter
  • Twitter
  • Allt

På väg upp i år?

Vi byter namn

Vi byter namn

Nyheter inför september

Nyheter inför september

”Jag vill verkligen rikta ett tack till Fastighetsnytt för ett bra och spännande arrangemang som lockar så många besökare och intressanta talare”
- Helene Hellmark Knutsson, minister för högre utbildning och forskning, Utbildningsdepartementet
”Business Arena är ett otroligt effektivt sätt att träffa dem man behöver träffa. Under två dagar här har man gjort väldigt mycket av det kontaktskapandet man behöver för den vardagliga verksamheten ”
- Annica Carlsson, Equator Stockholm AB
”Business Arena är ett av de bästa tillfällena på året som man får träffa alla människor som jobbar i branschen. Alla är samlade på en och samma plats ”
- Mark Humphreys, Tengbom
”Sverige behöver Business Arena”
- Business Arena Umeå-delegat, 2015